Origano

Origano

Kao začin upotrebljavamo sveže ili osušene listove i cvetove.

Najviše se upotrebljava u italijanskoj kuhinji, odakle se njegova upotreba proširila.

Origano, bez koga je nezamisliva čuvena italijanska pizza, cenjen je i kao odličan začin za razna jela od paradajza, soseve za testeninu, omlete i salate.

Bar kod OPIS PROIZVODA Pakov. Jed. Mere Trans. Pak. Rok Upotr. Mesec
8600284101060 Origano 3 g Kom 60 18

Svi proizvodi iz ove grupe

Lovor list

Prijatno i specifično mirisne lovorove listove upotrebljavamo za začinjavanje najrazličitijih jela.

Crni biber u zrnu

Biber je danas omiljeni i uobičajeni začin u našoj ishrani. Zbog svojstva da pojačava lučenje želudačnih sokova i time pospešuje varenje, koristi se kao dodatak teškoj hrani.

Crni biber mleveni

Biber je danas omiljeni i uobičajeni začin u našoj ishrani. Zbog svojstva da pojačava lučenje želudačnih sokova i time pospešuje varenje, koristi se kao dodatak teškoj hrani.

Origano

Kao začin upotrebljavamo sveže ili osušene listove i cvetove. Najviše se upotrebljava u italijanskoj kuhinji, odakle se njegova upotreba proširila.

Kim u zrnu

Hibiskus čaj je ukusan i osvežavajući prirodni napitak od cveta hibiskusa. Deluje osvežavajuće i okrepljujuće.

Vitamin Horgoš
Prehrambena industrija "Vitamin" d.o.o
Segedinski put br. 427
24410 Horgoš